Guanyadors/es del "Llegir té premi"

Guanyadors/es absoluts

Aquests són els guanyadors i guanyadores del “Llegir té premi” 2021:

De 8 a 11 anys
De 12 a 16 anys
Equip guanyador de "Llegir té premi" 2021
3ª Etapa

Aquests són els guanyadors i guanyadores de la primera etapa, que es va iniciar el 9 d’agost i va finalitzar el 29 d’agost:

De 8 a 11 anys
De 12 a 16 anys
Equip guanyador de la tercera etapa
2ª Etapa

Aquests són els guanyadors i guanyadores de la segona etapa, que es va iniciar el 19 de juliol i va finalitzar el 8 d’agost:

De 8 a 11 anys
De 12 a 16 anys
Equip guanyador de la segona etapa
1ª Etapa

Aquests són els guanyadors i guanyadores de la primera etapa, que es va iniciar el 28 de juny i va finalitzar el 18 de juliol:

De 8 a 11 anys
De 12 a 16 anys
Equip guanyador de la primera etapa​
Lliurament dels premis i comunicació dels guanyadors

Els guanyadors han d’anar a buscar els premis a la seva biblioteca  a partir del 20 de setembre.

En finalitzar el concurs, tots els participants poden accedir al rànquing final i comprovar la seva posició

A la finalització del concurs, l’organització enviarà a les biblioteques els premis físics: medalles, llibres i smartwatches perquè els usuaris puguin anar a recollir-los. 

Quan les biblioteques rebin els premis, en finalitzar el concurs, es posaran en contacte amb els participants que hagin guanyat llibres o un smartwatch mitjançant el correu electrònic que hagin facilitat durant el registre. Si el correu electrònic no és vàlid o l’usuari no respon abans de 15 dies, el premi es lliurarà al següent participant del rànquing. 

Els participants que hagin guanyat una medalla tipus imant, han de dirigir-se a la seva biblioteca i sol·licitar el seu premi  a partir del 20 de setembre. Cada biblioteca disposarà del llistat de guanyadors per verificar la informació.